top of page

VAUVAKUVAUS

byhenria_newbornkuvaus_web-145.jpg

NEWBORN-KUVAUS

Vastasyntynyt ikuistetaan Newborn-kuvauksen avulla mahdollisimman pian syntymän jälkeen, yleensä kahden viikon sisällä. 

Näissä vastasyntyneen kuvaushetkissä tavoitteena on tallentaa vauvan aivan erityinen pienuus, käpertynyt asento ja hento untuva.

Suosittelen ehdottomasti varaamaan Newborn-kuvauksen jo raskausaikana.

VAUVAKUVAUS IKUISTAA EPÄTÄYDELLISEN TÄYDELLISEN VAUVAKUPLAN

Onneksi olkoon äiti. Oli kyseessä ensimmäinen, toinen tai vaikka viides kerta – onnittelut ovat paikallaan!

Huomasit ehkä jo odotusaikana, miten aika kulkee ihan eri tavalla. Hetkittäin odotus tuntui pitkältä ja raskaalta, etkä malttanut odottaa, että vauva olisi jo täällä.

Haaveilit pienten varpaiden ja sormien tuijottamisesta, pienen pään nuuhkuttelemisesta ja uskomattoman pehmeän vauvan pitelemisestä ihoasi vasten.

Seuraavassa hetkessä odotus olisikin jo ohi. Loppumetreillä saattoi iskeä vielä pieni panikointi, että nytkö tämä tosiaan on tässä ja olenko muka valmis! 

Ehkä odotus oli sinulle huumaavaa, ja tunsit ensimmäistä kertaa löytäneesi elämäsi tarkoituksen. Kaikki palaset loksahtivat kohdalleen ja rakkaus vauvaasi kohtaan on niin suurta, että melkein sattuu.

Jos tunnistat itsesi kaikesta, jostain osasta tai et mistään edellä mainitusta, olet silti äiti. Juuri sinä, epätäydellisen täydellinen kaikkine tunteinesi. On merkityksellistä muistaa nämä tunteelliset ensihetket, ja valokuvien avulla voit palata niihin yhä uudelleen.

Ikuistan ensimmäiset hetkenne vauvakuvauksessa Helsingissä. Lämpimästi tervetuloa!

ISOMPIEN VAUVOJEN VAUVAKUVAUS

Vauvavuosi on täynnä toinen toistaan ihanampia hetkiä, uusia taitoja ja jatkuvaa tutustumista. Vauva kasvaa, alkaa ottamaan enemmän kontaktia, oppii hymyilemään, tarttumaan leluihin, hiuksiin ja silmälaseihin ja kikattamaan hykerryttävästi vatsan pohjasta asti.

 

Vauvakuvaus on ajankohtainen koko vauvavuoden ajan, juuri silloin kun teidän perheelle sopii. Älä kuitenkaan jää odottamaan sitä kuuluisaa "oikeaa hetkeä", koska sellaista ei välttämättä tule.

 

Vauvavuosi kiitää eteenpäin hurjaa vauhtia, ja uskon koko sydämestäni, että vauvakuvaus on paras sijoitus tähän arvokkaaseen ajanjaksoon. Se on investointi paitsi upeisiin kuviin, myös hetkeen, jolloin pysähdytte yhdessä nauttimaan perheenne pienimmästä.

Lämpimästi tervetuloa newborn- ja vauvakuvaukseen Helsinkiin.

bottom of page