top of page

HENRIA KOTAMÄKI

VALOKUVAAJA HELSINKI

Tervetuloa – ihanaa, että olet sivuillani!

 

Minä olen Henria, kahden pienen tytön äiti. Lasten kanssa touhutessa ja heidän kasvuaan seuratessa olen ymmärtänyt hetkessä elämisen taian.

henriakotamaki_2022-287.jpg

Toimin valokuvaajana Helsingissä, ja rakastan tätä työtä sydämeni pohjasta.

 

Rakastan sitä tunnetta, kun talletan ihanan aidon, ohimenevän hetken ja perheenjäsenten yhteyden. On mielenkiintoista tutkia valon ja varjon leikkiä kuvissa. Samalla nautin niin tarkoista yksityiskohdista kuin epäterävästä liikkeestä kuvissani.

 

Kaiken edellä mainitun avulla on upeaa rakentaa juuri teidän näköistä tarinaa teille muistoksi. Mua kutkuttaa vatsassa joka kerta se hetki, kun lähetän videon muodossa ensimmäistä kertaa teidän gallerianne. 

INTOHIMONA VALOKUVAUS

JÄNNITTÄÄKÖ KUVAUS? MÄ NIIN YMMÄRRÄN!

Mitenköhän ne kuvaukset sitten sujuvat? Miltähän näytän? Entä tää kaksoisleuka!? Suostuukohan mies edes mukaan? Ja mitä ihmettä mä laitan päälle, IIK!! Ja entäs ne lapset sitten... Mustelmia siellä täällä, ruokaa ja räkää naamassa, vaikka just putsattiin, ja nyt lapsi jo kaatu kuvausvaatteissa pihalla ennen kuin saavuttiin edes paikalle. 

Vedetääs vähän henkeä, kaikki on hyvin! Kuvauksissa teitä odottaa samanlaisia tilanteita kokenut äiti, joka ymmärtää täysin, miltä teistä tuntuu. Lupaan opastaa teitä lempeästi koko kuvausten ajan. Saatte valmistautumisohjeet kuvausta varten, eikä teidän tarvitse osata yhtään mitään etukäteen!

 

Mä oon 110% teitä varten, meillä ei oo kiire ja mä lupaan, että me tehdään yhdessä ihmeitä.

Katso portfoliostani kuvien tunnelmaa ja varaa kuvaus, jossa tallennamme kauniit muistot kuviksi. Toimin valokuvaajana Helsingissä – lämpimästi tervetuloa!

ELÄMÄÄ JA HAAVEITA

Elämää rikastuttaa pienten tyttöjen lisäksi avomies ja 10-vuotias mummokoira. Muutettiin vuosi sitten 60 neliöisestä kerrostalokaksiosta mun lapsuuden kodin lähelle paritaloon tukiverkkojen kainaloon.

 

Mulla on vuosien jalkapallotausta ja tiedän, että joskus taas palaan viheriölle joko itse tai tyttöjen myötä aktiivisena vanhempana tai valmentajana. Esikoista odottaessa innoistuin ompelusta ja sille tielle olen jäänyt. Vaikka arki kuinka vetäisi mattoa alta, niin pidän kynsin hampain kiinni mun keskiviikkoisesta opiston ompelukurssin tunnista. 

Mulla on kaksi ehdotonta lempipaikkaa maailmassa. Ensimmäinen on mun vanhempien kesäpaikka merenrannassa, jonka mun vanhemmat on tehneet lapsenlapset huomioiden täysin perhe edellä ja toinen on mun ihanan kotoinen luonnonvalostudio Helsingin Vallilassa.

 

Haaveilen Tampereella sijaitsevasta järvenrantakodista, jossa voitaisiin viettää pitkiä kesäiltoja ystävien ja lasten kanssa hyvää ruokaa tehden ja yhdessäolosta nauttien. Mutta ennen sitä aiotaan muuttaa pakettiautoon ja ajella ympäri maailmaa ihastellen eri maiden kulttuureja, kaupunkeja ja luontoa. 

bottom of page