HINNASTO

INFOA KUVAUKSISTA JA DIGIKUVAPAKETEISTA

Kuvaus sisältää ammattivalokuvaajan, kuvauksen suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä kuvauksen miljöössä tai luonnonvalo studiollani Helsingissä, rekvisiitan lainaamisen sekä kuvien jälkikäsittelyn ja koevedosgallerian kuvien valitsemista varten. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja se toimii varausvahvistuksena. Kuvausmaksu ei sisällä valmiita digikuvia vaan digikuvapaketti laskutetaan erikseen asiakkaan tekemien kuvavalintojen jälkeen erillisen hinnaston mukaan. 

 

Ilo, valo & rakkaus -kuvauspaketti sisältää ainoana kuvauksena täydellisen kuvapaketin.

 

Digikuvapakettien hinnaston löydät tämän sivun lopusta.

jåfs_web-12.jpg
VAUVAT

Kun on oikein pieni.

Sisältää vauvan (0-8kk) sekä perheen kuvauksen. Kuvausaika 2-3 tuntia lämmitetyssä studiossa, rekvisiittavaraston käytön, koevedokset (30-40) nettigalleriassa.

200€
LAPSET JA PERHEET

Lapsikuvaus, sisaruskuvaus tai perhekuvaus studiolla tai lokaatiossa.

Sisältää tunnin kuvausajan, rekvisiittavaraston käytön, koevedokset (30-40) nettigalleriassa.

140€
byhenria_raskausajankuvaus2-11.jpg
ODOTUS

Vasta matkalla ja jo niin rakas. 

 

Sisältää tunnin kuvausajan, rekvisiittavaraston käytön, koevedokset (30-40) nettigalleriassa.

140€
ILO, VALO & RAKKAUS -KUVAUSPAKETTI

on tarina juuri teistä lifestylekuvaustyyliin. Paketti sopii mainiosti lapsikuvaukseen, perhekuvaukseen, pariskuntakuvaukseen sekä odotuskuvaukseen. Suunnittelemme kuvauksen yhdessä juuri teille sopivaksi stailauksesta miljööseen, kuvaus on mahdollista toteuttaa myös kotona. Kuvauksiin varaamme aikaa 1-2h ja säästytte itse kuvien valitsemisprosessilta, sillä kuvaus sisältää runsaasti kuvia potreteista tilannekuviin, sekä tarkempiin yksityiskohtiin (50-60kpl). Tavoitteenamme on rentous ja hassuttelu, kuvauksissa en asettele tai kerro tarkasti miten toimia. Tarvittaessa annan pieniä toiminnallisia vinkkejä, mutta kuvauksen ideana on, että pääsette nauttimaan yhdessä olosta, naurusta, suukoista, leikeistä ja läheisyydestä.

500€
byhenria_perhekuvaus3-12.jpg
DIGITAALISET KUVAPAKETIT

Yksittäinen kuvatiedosto 30 € / kpl

10 kuvan paketti 220 €

15 kuvan paketti 290 €

20 kuvan paketti 380 €

Koko galleria 500 €

Digitiedostot toimitetaan editoituna täysikokoisena kuvien teettämistä ja tulosteita varten sekä some-käyttöä varten. Saat tulostaa, kopioida ja teettää uusia kuvia toimitetuista lopullisista kuvista rajattomasti. Kuvien toimitusaika 1-4 viikkoa sesongista riippuen.

byhenria_vauvakuvaus4-7.jpg
byhenria_vauvakuvaus4-10.jpg
byhenria_vauvakuvaus4-2.jpg