top of page

VAUVAKUVAUS

byhenria_newbornkuvaus_web-145.jpg

VASTASYNTYNYT

Vastasyntyneet kuvataan mahdollisimman pian syntymän jälkeen, kahden viikon sisään syntymästä. Tavoitteena tallentaa vauvan aivan erityinen pienuus, kohtu käppyryys ja untuva.

Suosittelen ehdottomasti varaamaan Vastasyntyneen kuvauksen jo raskausaikana.

EPÄTÄYDELLISEN TÄYDELLINEN VAUVAKUPLA

Onneksi olkoon äiti. Oli kyseessä ensimmäinen, toinen tai vaikka viides kerta ovat onnittelut paikallaan!

Huomasit ehkä jo odotusaikana ihmeellisen ihan erilaisen ajan juoksun. Samaan aikaan odotus tuntui hetkittäin pitkältä ja raskaalta, etkä malttanut odottaa että vauva olisi jo täällä. Tuijottelisit pieniä varpaita ja sormia, nuuhkuttaisit pienen pientä päätä ja pitelisit hellän tiukasti aivan uskomattoman pehmeää vauvaa ihoasi vasten ja seuraavassa hetkessä odotus olisikin ohi. Loppu metreillä ehkä vielä pieni panikointi, että nytkö tämä tosiaan on tässä ja olenko muka valmis! 

Ehkä odotus olikin sinulle huumaavaa ja tunsit ensimmäistä kertaa löytäneesi elämäsi tarkoituksen. Kaikki palaset loksahtivat kohdalleen ja tunnet niin suurta rakkautta vauvaasi kohtaan, että sinuun melkein sattuu.

Mikäli tunnistat itsesi kaikesta, jostain osasta tai et mistään edelle mainitusta olet silti äiti. Juuri sinä, epätäydellinen kaikkine tunteisine ja se tekee kaikesta erityisen täydellistä, merkityksellistä muistaa ja ikuistaa tunteellisiksi kuvamuistoiksi. 

ISOMMAT VAUVAT

Vauvavuosi on täynnä toinen toistaan ihanampia hetkiä, uusia taitoja ja jatkuvaa tutustumista. Vauva kasvaa, alkaa ottamaan enemmän kontaktia, oppii hymyilemään, tarttumaan leluihin, hiuksiin ja silmälaseihin ja kikattamaan hykerryttävästi vatsan pohjasta asti.

 

Vauvakuvaus on ajankohtainen koko vauva vuoden ajan, juuri silloin kun teidän perheelle sopii. Älä kuitenkaan jää odottamaan sitä kuuluisaa oikeaa hetkeä, koska sellaista ei välttämättä tule. Vauva vuosi kiitää hurjaa vauhtia ja uskon koko sydämestäni, että vauvakuvaus on paras sijoitus vauvavuoden aikana, toki tietenkin kuvien kannalta, mutta ennen kaikkia hetki teille kun pysähdytte yhdessä nauttimaan perheen pienemmästä.

bottom of page