HENRIA

Pienen tytön äiti, unelmoija, sopivasti kömpelö, kova nauramaan, ompeluharrastaja, eläinrakas, hassuttelija ja ymmärtänyt hetkessä elämisen taian.

AITO ILO, LUONNONVALO, TOSI RAKKAUS

Siinä valokuvaukseni kolme kulmakiveä. Suuri intohimoni on erityisesti vastasyntyneiden vauvojen valokuvaus sekä lapsi- ja perhekuvaus. Rakastan kaiken kauniin kuvaamista; luonnonvaloa, kiharoita, hymyjä ja onnellisia halauksia kuvissani. Valokuvaus merkitsee minulle kovaa työtä, unelmien toteutumista, uuden oppimista, hassuttelua, naurua ja unohtumattomien hetkien tallentamista mitä kauneimmalla tavalla. Valokuvaajana minua kiehtoo valo, selkeys ja yksinkertaisuus. Pyrin kuvissani aitouteen, joten te saatte olla juuri te ja se on erityistä.

 

Haluaisin muistuttaa juuri sinua, ettei oikeaa hetkeä ammattilaisen kuvauksen varaamiseen ole. Jokaisesta hetkestä nautimme vain kerran ja siitä voimmekin päätellä, että aina on oikea hetki kuvaukselle. Unelmat kantavat ja jokainen valokuva kertoo oman tarinansa. Tallennetaan yhdessä sinunkin tarinasi kuviksi! 

VALOKUVAAJA

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom

Asiakaspalautteita

"Heippa! 
Pakkohan meidän on nää kaikki ottaa kun on niin ihania kuvia! Siis en kestä kuinka meidän onni näkyy!<3<3<3 Oot ihanasti saanut ikuistettua meidän perheen fiiliksen!<3"

Anna