top of page

PERHEKUVAUS

ELÄMÄN NÄKÖISIÄ HETKIÄ

Perhekuvaus on pieni koko perheen seikkailu. Lapsiperheiden arjessa pitää usein kiirettä ja hetkessä lapset ovatkin jo vähän isompia. Lasten ilon ja innon valloilleen pääsy on juuri niitä hetkiä mitä vanhemmat haluavat muistaa aina. 

Lapsen innokkuus ja heittäytymiskyky on jostain syystä katoavaista ja me aikuiset ei enää sitä niin osatakaan ja yleensä ajatellaan liikaa. Perhek
uvaus on teidän oma hetkenne. Täynnä hassuttelua, hymyjä, kikatusta, haleja, suukkoja, lähellä pitämistä, leikkejä ja unohtumattomien hetkien tallentamista mitä kauneimmalla tavalla. 

maki_web-27.jpg

AITO ILO

Pyrin kuvissani aitouteen,

joten te saatte olla juuri te ja se on erityistä.

jh_perhekuvaus_byhenria_web-74.jpg
LUONNONVALO

Kuvaan aina perhekuvat luonnonvalolla niin studiollani Helsingissä kuin miljöössä. Haluan taata teille kauneimmat kuvamuistot, joten vuoden aikojen ja valon vaihtelu määrittää pitkälti kuvausten kellonajat eri vuoden aikoina.

 

Sade ja lasten sairastelu otetaan aina tapauskohtaisesti huomioon ja tarvittaessa siirretään kuvausta.

TOSI RAKKAUS

Perhekuvaus ei vaadi merkkipäivää eikä juhlavaatteita. Se ei vaadi pienempää mahaa tai leukaa eikä uusia vaatteita. Perhekuvaus on julistus tosi rakkaudelle, juuri teille tässä hetkessä. 

Perhekuvauksissa voimme myös kuvata vain lapsia, mutta toivon aina vanhempia mukaan kuviin!

 Jos muistelet omia lapsuuskuvamuistojasi niin uskallan väittää, että lempikuvissasi on ollut sinulle merkittäviä ihmisiä itsesi lisäksi. Lapsesi tulevat rakastamaan kuvia teistä yhdessä ja tiedän niistä tulevan sinun suurimpia aarteitasi ja merkityksellisempiä kuin ikänä pystyt kuvittelemaan.

byhenria_perhekuvaus-kotis_web-4.jpg
byhenria_perhekuvaus-kotis_web-137.jpg
byhenria_perhekuvaus-kotis_web-86.jpg
byhenria_perhekuvaus-kotis_web-136.jpg
byhenria_perhekuvaus-kotis_web-141.jpg
byhenria_perhekuvaus-kotis_web-102.jpg
byhenria_perhekuvaus-kotis_web-32.jpg
byhenria_perhekuvaus-kotis_web-87.jpg
bottom of page